RCS&RDS, obligat de instanță să difuzeze GSP TV

Compania de cablu RCS&RDS este obligată, potrivit unei decizii judecătorești din 4 noiembrie, să reincludă în grila sa de programe postul GSP TV, în regim liber la retransmisie, fără condiționări tehnice sau financiare.

Postul GSP TV, care aparține trustului Intact, a fost scos abuziv din grila RCS în 2011, compania de cablu refuzând să–l reintroducă în ciuda unei ordonanțe președințiale și a unei amenzi primite pe 11 octombrie din partea CNA, în cuantum de 10.000 de lei.

Judecătoria Sectorului 5, Bucureşti, a hotărât pe 4 noiembrie că RCS&RDS are obligația să includă în grila sa de programe şi să retransmită către abonaţii săi, postul de televiziune GSP TV în regim must carry, asigurând, pentru serviciul de retransmitere sus menţionat, aceeaşi calitate a semnalului retransmis în reţeaua sa de comunicaţii electronice, raportată la condiţii tehnice similare ale semnalului pus la dispoziţie de GSP TV, scrie Jurnalul Național.

În prezent, Antena Group și RCS&RDS, foști parteneri în consorțiul care a câștigat drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga 1 în 2008, se judecă în 8 litigii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel