Război mediatic între Vîntu și Gușă pentru Realitatea TV

sorin-ovidiu-vantu
sorin-ovidiu-vantu

După afirmațiile lui Cozmin Gușă, potrivit cărora Sorin Ovidiu Vîntu nu ar mai avea niciun drept de proprietate asupra trustului Realitatea TV, fiica, Ioana Vîntu, a trimis presei un comunicat din partea tatălui. 

Reporter Virtual a publicat comunicatul. În prezent, omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu este închis, fiind condamnat pentru șantaj la adresa fostului său partener de afaceri, Sebastian Ghiță, deputat USL și patron al postului de televiziune România TV.

Comunicatul integral transmis de Sorin Ovidiu Vîntu, din închisoare, potrivit Reporter Virtual, este următorul:

“Bună seara,

În legătură cu informațiile apărute în presă în ultima vreme, potrivit cărora “Bluelink Comunicazione, care are dreptul de proprietate asupra Realitatea Media, nu mai aparține familiei Vîntu,” Sorin Ovidiu Vîntu face următoarele precizări:

“Scrisoare deschisă domnului Gușă Cozmin

Domnule Gușă,

Într-o perioadă dificilă a vieții dvs, v-am întins o mână de ajutor. Constat cu bucurie că-mi întoarceți favoarea cu vârf și îndesat.

Cu multă gratitudine, Sorin Ovidiu Vîntu

P.S. În ultima dvs apariție din EVZ ați strecurat, din greșeală, sunt sigur, o informație eronată despre dreptul de proprietate al Realitatea TV. Vă asigur că ea aparține în continuare copiilor mei, ea nefiind înstrăinată în fapt nici o clipă”.

Reporter Virtual face totuși o precizare: Sorin Ovidiu Vântu face o greșeală – explicabilă, probabil, prin faptul că este închis și nu are acces la media ca un om liber – deoarece declarațiile lui Cozmin Gușă au apărut în interviul menționat și acordat Reporter Virtual, apariția din „Evenimentul zilei” (VEZI articol) fiind o preluare de pe siteul nostru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel