Radu Ghețea a vorbit: Nu s-au încălcat normele CEC

Președintele CEC Bank, Radu Ghețea, a ieșit pentru prima dată cu o scurtă declarație de la declanșarea scandalului creditului acordat Ioanei Băsescu, afirmând că îmrumutul a fost acordat în termeni legali.

"Am analizat (n.r. modul în care CEC Bank a acordat creditul Ioanei Băsescu) și eu consider - e o opinie personală, dar și a instituției pe care o reprezint - că nu s-au încălcat nici legile, nu s-au încălcat nici normele și regulamentele BNR și cu atât mai mult nu s-au încălcat normele interne ale băncii", a declarat radu Ghețea, vineri.

"Există în acest moment, așa cum a declarat și Banca Națională, o investigație, o comisie care va veni să vadă   ceea ce trebuie să se vadă în legătură cu acest credit. Se va produce la un moment dat și ancheta de la Parlament, după aceea vom discuta. Eu zic să lăsăm ca lucrurile să fie clsarificate de cei în drept să facă acest lucru".

Președintele CEC nu a mai dorit să răspundă la niciun fel întrebări.

Totuși, este ciudată ieșirea președintelui CEC, abia după două săptămâni de la declanșarea scandalului creditului acordat Ioanei Băsescu, credit care până în prezent ridică foarte multe semne de întrebare. De asemenea, ieșirea lui Ghețea are loc la câteva ore. după ce consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, a declarat că în contractul de credit al fiicei lui Traian Băsescu nu a sesizat nimic ilegal.

În acest caz, ne punem totuși întrebarea: Este vorba despre o încercare de albire a contractului de credit acordat de CEC Bank fiicei președintelui Traian Băsescu?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel