Protest violent. Unul dintre agresorii femeii-jandarm, identificat- Foto

România TV transmite, pe surse, că unul dintre protestatarii violenți care au bătut-o pe femeia-jandarm a fost identificat. 

UPDATE: Cel identificat ca fiind agresorul jandarmeriței, a cărui poză a fost transmisă pe România TV și a cărui pagină a fost luată cu asalt de către internauți neagă că ar fi fost în Piața Victoriei. El face următoarele precizări, tot pe Facebook: ”nu am agresat niciodata pe nimeni nu am fost implicat niciodata in vreun scandal, act de violenta in toti cei 29 de ani ai mei nu am luat parte la manifestatii ieri am fost la serviciu pana la ora 16 00 dupa care am mers direct acasa fara a lua parte la manifestatii iar astazi mergand din nou la servici”. 

Bărbatul a mai scris: ”Nu in ultimul rand tin sa precizez ca pana in acest moment desi s a scurs o zi de la eveniment nu am fost solicitat de organele si institutiile in drept sa dau declaratii explicatii lamuriri etc pana in acest moment si fiindca sunt nevinovat am convingerea ca nu voi fi solicitat in acest sens,in orice caz ca un cetatean corect onest just stau la dispozitia orcarei institutii abilitate pentru a mi dovedi nevinovatia.Rog pe aceasta ca sa numai imi trimiteti mesaje de amenintari si sa nu ma mai asociati cu unul dintre agresori”. 

Având în vedere că informațiile despre implicarea sa nu sunt oficiale, dar și declarația sa, postată pe rețeaua socială, am decis să ștergem captura foto de la sursa citată. În funcție de cum vor evolua lucrurile, revenim cu precizări. 

---

UPDATE: Potrivit România TV, unul dintre agresorii jandarmeriței este audiat acum la Poliția Capitalei. Nu se știe dacă este cel din fotografie sau un alt agresor. 

Protestatarul violent, unul dintre ei, ar fi C.T. Pagina de Facebook a acestuia este asaltată de mesaje de revoltă. 

Oamenii îi scriu că ”Jeg uman ce esti!!!!!!!!!!!Te-aș călca în picioare!!!!!”, ”jigodieeeee, batausul de femei , doua vieti de parnaie sa-ti iei jigodie , animalule.”, ”Sa-i ia pe toți jegosii care au lovit acea fata nu doar pe javra asta.”. 

Majoritatea reacțiilor nu pot fi reproduse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel