PROTEST. Neplăcere pentru Chirilă în Piața Victoriei. A mai pățit-o: Doar Mircea Badea dăduse știrea - video

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă

În Piața Victoriei sunt din ce în ce mai puțini protestatari.

Joi seară, în jurul orei 18.30, se aflau circa zece oameni în Piața Victoriei, printre care și Tudor Chirilă. Cântărețul a transmis live, din Piața Victoriei, supărat fiind că lumea nu mai iese în stradă.

”Nu suntem foarte mulți. Este ca și cum am fi singuri, dar de fapt nu suntem singuri. Cred că oamenii s-au resemnat pentru că au pierdut șirul acestui serial foarte prost care se întâmplă de aproape doi ani. Mereu m-am întrebat de ce nu mai iese lumea în stradă”, a spus Tudor Chirilă.

Nu este prima dată când Tudor Chirilă se află aproape singur în Piața Victoriei. Amintim că la protestul din 17 decembrie 2018 au participat doar trei oameni care au scandat împotriva Guvernului Dăncilă, printre ei aflându-se Tudor Chirilă. Cântărețul a părut dezamăgit și atunci de numărul oamenilor din stradă, cetățeni care lipseau cu desăvârșire, deși pe Facebook anunțaseră că vin la protest.

"Ne aflăm în Piața Victoriei. Au fost 15.000 de oameni împotriva amnistiei și grațierii prin OUG, dar nu sunt. Suntem trei pe trotuar. Ăștia suntem. Trei oameni care au venit cu o pancartă", spunea Tudor Chirilă, pe 17 decembrie 2018, aflat în Piața Victoriei pentru a protesta împotriva OUG pe amnistie și grațiere.

De altfel, singurul care a vorbit despre acest subiect a fost Mircea Badea.

"Luni seară au fost proteste. Nu știați, nu? Au fost trei oameni dintre care unul care s-a filmat. Este vorba de Tudor Chirilă. Pe mine mă deranjează că au fost doar trei oameni. Vă spun și de ce: era foarte frig, ningea, era nasol. De ce să sufere de frig doar trei când puteau să sufere mai mulți? Eu vreau mai mulți să sufere", a zis Mircea Badea pe 17 decembrie 2018.

Iată transmisiunea de la fața locului de joi seară:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel