Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, amenințată cu moartea

Olguta-Vasilescu
Olguta-Vasilescu

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, susține, într-un mesaj postat cu o seară înainte pe pagina sa de socializare, că a primit injurii, blesteme și amenințări cu moartea, drept recunoștință pentru construirea celui mai modern adăpost canin din țară.

„De la înjurături, până la blesteme și amenințări cu moartea, pe toate le găsesc de ieri în mesaje private. E răsplata mea de la iubitorii de animale pentru că am construit cel mai modern adăpost canin din România. Mă întreb cum pot spune unii că iubesc câinii, dar să dorească moartea unui om?”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Ulteror, edilul Craiovei a declarat la România TV că nu înţelege de ce iubitorii de animale sunt atât de revoltaţi de faptul că maidanezii au fost închişi în adăpost şi spune că nu se teme de ameninţările lor.

"Nu mă sperii de iubitorii de animale. Nu reuşesc să înţeleg de ce sunt supăraţi şi de ce au ajuns la ameninţări. Avem cel mai bun adăpost de animale din România. Arată mai bine ca spitalul din Craiova. Iubitorii de animale vor să sterilizăm câinii şi apoi să le dăm drumul pe străzi. În adăpost, animalele sunt tratate mai mult decât decent", a precizat Lia Olguța Vasilescu, potrivit căreia amenințările sunt îndreptate și împotriva angajaților de la adăpost.

"Le e frică să plece acasă. Oamenii sunt terorizaţi", a adăugat primarul din Craiova, care spune că reprezentanții asociaţiilor de protecţie a animalelor ar fi dorit să stea non-stop în adăpost.

Gâlceavă pentru acces

În urmă cu câteva zile, reprezentanţi ai asociaţiilor de protecţie a animalelor au acuzat faptul că nu li s-a permis accesul în adăpostul nou construit de la Pod Breasta.

Potrivit gds.ro, SC Salubritate SRL, societatea care administrează stabilimentul, a respins ieri acuzaţiile de încălcare a legii, aduse de ONG-urile pentru protecţia animalelor, care susțin că nu au fost lăsate să-l viziteze.

Oana Popescu, preşedintele Asociaţiei „Speranţă pentru animale“, a declarat: „Ni s-a spus că adăpostul nu este parc naţional sau grădină botanică, să-l vizităm când vrem noi. Le vom face plângere pentru abuz în serviciu, pentru că este o instituţie publică, care nu trebuia să funcţioneze fără un orar prestabilit, orar pe care erau obligaţi să ni-l comunice şi nouă“.

„Noi, fiind ONG-uri, putem să intrăm oricând la adăpostul canin. Care este problema? Înseamnă că acolo se întâmplă ceva necurat“, a afirmat, la rândul său, Ramona Firănescu, preşedinta Asociaţiei „Dă-mi o şansă!“, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel