Primăria Capitalei cumpără 600 de apartamente

Mihai Ciobanu / 22 iun 2018 / 08:48 Salveaza PDF Comentarii
Bucuresti, blocuri locuinte
Descriere foto: Bucuresti, blocuri locuinte

Primăria Capitalei a publicat anunţul pentru achiziţia primelor 100 de locuinţe din pachetul de 600 de unităţi locative destinate personalului medical din spitalele aflate în subordinea Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti.

Primăria Capitalei achiziționează locuințe pentru personalul medical. Primăria Municipiului București achiziționează un număr de 600 de unități locative pentru personalul medical care își desfășoară activitatea în cadrul spitalelor aflate în administrarea primăriei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB).

Achiziționarea locuințelor de serviciu vine ca urmare a aprobării de către Consiliul General, prin HCGMB 253/04.05.2018, a proiectului propus de Primarul General, Gabriela Firea. Necesarul de locuințe a fost stabilit în baza cererilor depuse de către personalul medical la ASSMB. Locuințele de serviciu vor fi achiziționate în mai multe etape.

În prima etapă, până la sfârșitul lunii iunie, vor fi achiziționate 100 de unități locative astfel: 10 unități locative cu o cameră, 70 de unități locative cu 2 camere și 20 de unități locative cu 3 camere. În a doua etapă vor fi achiziționate un număr de 250 de unități locative, până la sfârșitul lunii octombrie, urmând ca până la sfârșitul lunii decembrie să fie achiziționate alte 250 de unități locative.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25