Ponta din Bucegi: Bateriile full! De mâine sunt back to work!

Aflat pe Valea Ialomiței, la Hotelul Peștera, unde a petrecut Revelionul, alături de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, premierul Victor Ponta a postat, miercuri, pe Facebook, o poză în care stă în zăpadă până la genunchi şi în a cărei descriere a notat faptul că are "bateriile full" şi că de joi este "back to work".

După  cât se pare, premierul a ales pentru plimbarea cu snowmobil-ul drumul de pe partea stângă a Lacului Bolboci, mai puțin circulat iarna, pentru frumusețea acestuia, dar poate și pentru a evita eventuală aglomerație pe drumul care serpuiește pe cealaltă parte a lacului.

 "Bateriile full! De mâine sunt back to work!", a scris premierul pe pagina de socializare, în contextul în care înainte de Crăciun, premierul posta tot pe Facebook o fotografie în care stă în zapadă cu cei doi copii ai săi, comentariul imaginii fiind “Recharging the batteries!”.

 Premierul și ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, s-au cazat la 29 decembrie, alături de familiile lor, la Hotelul Peștera din Bucegi, hotel care aparține senatorului PSD Valentin Calcan. Așa cum De Ce News a scris, prezența premierului la Peștere nu a fost întâmplătoare. Se pare că în aceste zile s-a bătut palma privind demararea investiției de construire a unei stațiuni turistice, dar și continuarea investiției referitoare la drumul de acces care va face legătura din DN 71 către Platoul Bucegi și Valea Ialomiței.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel