Petiție online pro-Arafat: "Rămâi ministru până în 2016!"

arafar campanie dc
arafar campanie dc

Românii fac front comun pentru ca ministrul Sănătății, Raed Arafat, să-și păstreze funcția și după alegerile parlamentare din nouă decembrie.

O pagină de Facebook ce a fost creată de simpatizanți ai lui Raed Arafat, adună mesaje de admirație și speranțele oamenilor care îl vor pe fostul subsecretar de stat ministru și în cabinetul care se va forma după legislativele din iarnă. De asemenea, o petiție online a strâns mii de susținători ai fondatorului SMURD, toți cerându-i să rămână în executiv și pentru perioada 2012-2016.

"Suntem un grup de medici, asistente și pacienți care vrem ca Raed Arafat să fie în continuare ministrul Sănătății," spun inițiatorii acestui demers.

"Dacă ar candida, l-aș alege președinte"

Comentariile și mesajele de încurajare curg pe pagina de Facebook, atât din partea oamenilor din sistemul sănătății, cât și din partea cetățenilor care susțin că "atunci când spui SMURD, spui Raed Arafat. Omul acesta cred că este singurul bun pe care îl avem după revoluție," după cum scrie o persoană.

"Da sunt de acord! Raed Arafat este cel mai bun ministru al Sănatății pe care l-a avut România!”, „Sunt medic. Îl susțin pe Raed Arafat să rămână ministrul nostru!”, „Fac parte din sistem și am onoarea să-l cunosc. Este un om de milioane. Trebuie susținut și făcut să înțeleagă că de oameni ca el avem nevoie" "Nu are egal în România. Ne rugăm pentru dânsul să-l vedem ministru al sănătății și după 9 decembrie" sau "Dacă ar candida, l-aș alege președinte," sunt câteva dintre mesajele pe care le scriu românii în încercarea de a-l convinge pe Raed Arafat să nu părăsească ministerul pe care îl conduce în prezent.

Raed Arafat declara la câteva zile după învestirea sa în funcție că după terminarea alegerilor legislative își va prezenta demisia, în vederea întoarcerii la postul de subsecretar de stat pe probleme de urgență.

Pagina de Facebook poate fi accesată aici

Petiția online poate fi semnată aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel