Performanță la Vocea României: a întors trei antrenori în trei secunde

bryan
bryan

Vocea unui tânăr din Anglia i-a pus pe jar pe cei patru jurați ai concursului prezentat de PRO TV, Vocea României. David Bryan este concurentul care i-a convins chiar de la primele note pe Horia, Loredana și Moga, ei întorcându-se în doar trei secunde, în timp ce Smiley nu s-a lăsat impresionat de vocea tânărului, decât după ce a mai deliberat puțin.

David Bryan, fostul solist al trupei Hotel FM şi cel care a participat la concursul Eurovision - ediția 2011, a interpretat la Vocea României piesa lui Bruno Mars, ”It will rain”, el reușind să impresioneze atât publicul, cât și antrenorii. Este din Anglia, dar trăieşte în România de şase ani și pare că este un concurent serios pentru următorul titlu de Vocea României.

Marius Moga a recunoscut că are ”stofă de artist”, în timp ce Horia Brenciu a încercat să-l atragă în echipa sa, invocânnd frumusețea fetelor pe care le va antrena: ”Eu îmi doresc o voce ca a ta, dar nu am avut-o niciodată. Îți mai spun că am cele mai frumoase fete”, i-a spus el.

Dacă Loredana i-a propus să cânte alături de ea la următorul concert, din 25 noiembrie, David Bryan a rămas impresionat de propunerea lui Moga de a-i compune piese, ”cel puțin la fel de bune precum cele de la Maroon5”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel