Paula Iacob, dezvăluiri emoționante de la întâlnirea cu Becali

Becali supărat
Becali supărat

Avocata Paula Iacob a dezvăluit mai multe detalii de la întrevederea pe care a avut-o, vineri, cu Gigi Becali. Ea a fost însoțită de un doctorand la teologie, care a discutat despre mai multe subiecte cu finanțatorului Stelei.

Paula Iacob a negat că Gigi Becali ar fi chemat-o pentru a-i propune să fie noul lui avocat: "Nu mi-a zis niciun cuvânt rău despre avocaţii lui".

Ea a spus că finanțatorul Stelei a chemat-o doar ca să-i mulţumească pentru sprijinul public pe care i l-a acordat în ultima vreme.

"M-a chemat să-mi mulţumească că, într-un moment în care toţi l-au lovit, pentru că şi el trebuie să recunoască că e la pământ, eu i-am luat apărarea", a declarat avocata, conform rtv.net.

"Fizic, a slăbit mult"

Întrebată cum i s-a părut Becali în închisoare, Paula Iacob a răspuns: "Fizic, a slăbit mult".

Paula Iacob a venit la închisoare însoţită de un doctorand în teologie care i-a explicat latifundiarului ce trebuie să facă pentru ca în viitor să fie admis la Facultatea de Teologie, dar cei doi au mai discutat în legătură cu diverse teme teologice.

"La un moment dat a zis că «Nu vreau nimic, nici afaceri, nimic pentru că mi-e frică». Atunci băiatul l-a întrebat dacă frica este un sentiment creştinesc. El a stat o clipă, s-a gândit şi apoi a spus «Nu» ", a relatat Paula Iacob.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel