Păpușă Michelle Obama, în costum oşenesc. Când va ajunge la Casa Albă

michelle_barack_obama
michelle_barack_obama

"Cea mai puternică femeie din lume - Michelle Obama, îmbrăcată în costum oşenesc, a fost prezentată, sâmbătă, la un festival culinar din Negreşti Oaş.

Cea care a realizat-o nu vrea să o vândă, ci să o trimită în dar la Casa Albă, însă numai după ce va realiza și o păpușă care să îl reprezinte pe președintele SUA, Barack Obama.

Potrivit Agerpres, realizatoarea de păpuşi Anica Mare, cunoscută în zonă drept "mama păpuşilor", a prezentat, sâmbătă, noua sa realizare - o păpuşă care o reprezintă pe Michelle Obama.

"Păpuşa este cea mai puternică femeie din lume, Michelle Obama, prima doamnă a Americii. Am prezentat-o şi în Italia, au vrut să-mi dea 150 de euro pe ea, dar nu o vând. Vreau s-o trimit la Casa Albă, dar numai după ce-l fac şi pe Barack Obama. Am promisiuni de la nişte cunoştinţe că păpuşile vor ajunge în America", a mărturisit Anica Mare.

Aceasta a explicat cum s-a străduit să realizeze unul dintre cele mai frumoase costume, cu culori vi"I-am făcut cămaşă verde, pindileu (fustă - n.r.) roşu cu brodătură de casă lucrată manual şi în cap i-am pus chischineu (batic - n.r.) roşu. În picioare i-am pus cizme".

Anica Mare intenționează să trimită păpuşa primei doamne a Statelor Unite ale Americii, precizând că nu doreşte bani pentru ea, deoarece reprezintă un cadou.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel