Oprescu, despre autostrada suspendată: O trec prin Mihăileanu. O să vadă dom' Băsescu

Sorin Oprescu, a declarat, duminică, la PRO TV, despre autortrada suspendată,  că va face "pe dracu-n patru" să o treacă prin strada Mihăileanu, unde preşedintele Traian Băsescu deţine controversatul apartament. "Uite aşa, de-al naibii, aşa, s-o trec p-acolo...", a continuat Oprescu.

Proiectul autostrăzii suspendate, denumit "Închiderea inelului median de circulaţie la zona de nord", urmăreşte fluidizarea traficului pe marile artere ale Capitalei, spune edilul, la emisiunea "După 20 de ani", de la Pro TV.

 Apartamentul din strada Mihăileanu al lui Traian Băsescu i-a fost repartizat acestuia de municipalitate, spre sfârşitul mandatului său de primar general al Capitalei. După ce Băsescu a devenit preşedinte, modul de dobândire a apartamentului a provocat un scandal public, şeful statului spunând chiar că va renunţa la imobil, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Citește și: A dispărut dosarul lui Băsescu privind casa din Mihăileanu

Dosarul casei din Mihăileanu, care conținea cererea prin care Traian Băsescu solicita repartizarea unui imobil, ar fi  dispărut de la Primăria Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel