Urmărește emisiunea live


Ofertă: MISA face înscrieri pentru "anul I". Pensionarii beneficiază de reduceri

yoga
yoga

Viitorii discipoli ai Mişcării pentru Integrare Spirituală în Absolut (MISA) vor plăti 70 de lei pentru opt ore de yoga la cursurile "de anul I" care ar urma să înceapă în octombrie în mai mult oraşe din ţară, pensionarii şi studenţii urmând să plătească doar 60 de lei.

Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii MISA din ţară, cursanţii vor participa la câte patru şedinţe de yoga pe lună, fiecare cu durata de circa două ore.

"Yoga nu are limită de timp. Practic, cei care se înscriu acum pot veni la şedinţe toată viaţa", au mai spus cei de la MISA.

Potrivit celor de la MISA, cursanţii pot dobândi, prin yoga, "o sănătate excelentă, eliminarea pe cale naturala a stresului şi a oboselii, amplificarea inteligenţei şi umorului, o stare de dinamism şi eficienţă, o integrare armonioasa în familie şi în societate, cunoaştere aprofundată de sine, desăvârşire pe multiplele planuri ale fiinţei, şi trezirea capacităţilor benefice paranormale latente".

Potrivit site-ului MISA, în 10 oraşe din ţară sunt programate în această perioadă conferinţe de deschidere a cursurilor pentru discipolii din anul I. Intrarea la conferinţe este liberă, iar prima lună de curs va fi gratuită.

Conferinţele sunt programate în Avrig, Braşov, Brăila, Craiova, Hunedoara, Mediaş, Suceava, Târgu Mureş, Tulcea şi Vaslui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel