Năstase, felicitat de ”echipa AN”, cu ocazia onomasticii sale

”Echipa AN” urează cu ocazia sărbătoririi Sfinților mucenici Adrian și Natalia, tuturor celor care își sărbătoresc, duminică ziua onomastică, ”toate cele bune, ani mulți cu sănătate și împliniri”, iar fostului premier Adrian Năstase, încarcerat în prezent la penitenciarul Jilava, aceleași gânduri bune, cu mențiunea că este așteptat să revină cât mai curând printre ei.

”Astăzi, 26 august, Biserica Ortodoxă Română îi pomenește pe Sfinții mucenici Adrian și Natalia. Vă urăm tuturor celor care își sărbătoresc astăzi ziua numelui, toate cele bune, ani mulți cu sănătate și împliniri. Aceleași gânduri bune și urări pentru Adrian Năstase, pe care îl așteptăm cât mai curând alături de noi”, scrie ”echipa AN” pe blogul personal al fostului premier.

Cu această ocazie ”echipa” lui Adrian Năstase reia un text mai vechi al fostului premier, postat de către acesta pe blogul său, în care se arată că puțini sunt cei care ar accepta cele mai crunte suplicii, fără să se abată de la calea ce le-a fost sortită, iar faptele sfinților ar trebui privite ca proiecții ale unui model de comportament ideal și  nu doar prin lumina minunăției lor.

“Vad in Sfantul Mucenic Adrian un model demn de urmat. Si aceasta nu pentru ca port numele sau. Putini sunt cei care au ales sa mearga pana la capat pe calea ce le-a fost sortita, sa accepte cele mai crunte suplicii si sa nu se abata de la drumul lor. Pana la urma, indiferent de religie sau confesiune, demnitatea si ‘coloana vertebrala’ sunt calitati pe care, ca om, le poti avea sau nu. Nu compar aici credinta cu staruinta. Nu imi permit sa pun cele doua pe aceleasi plan.

Totusi, din astfel de fapte, noi, oamenii simpli, ar trebui sa ne extragem seva propriilor actiuni. Luati si prediciile lui Isus Hristos. Nu cred sa existe descrieri mai clare ale spiritului uman si ale modului in care el se poate construi si renaste din cele mai adanci tenebre.

In faptele sfintilor avem modele de dedicatie fata de o cauza, de fidelitate, de dragoste pana la urma fata de oameni. Aceste fapte nu trebuie privite doar prin lumina minunatiei lor, ci si ca proiectii ale unui model de comportament ideal. Asa ca, atunci cand citim despre aceste lucruri, ar trebui sa discernem spiritul de dincolo de litere. Cu prietenie, toate urarile de bine”, scria Adrian Năstase pe blog, înainte de a fi încarcerat pentru dosarul ”Trofeul Calității”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel