Mutarea lui Becali la Jilava, amânată. Vezi motivul

Mutarea lui Gigi Becali din penitenciarul Rahova în cel din Jilava ar fi trebuit să aibă loc luni, însă deşi perioada de carantină s-a încheiat, el va rămâne în continuare în penitenciarul de tranzit. Motivul este reprezentat de contestația pe care omul de afaceri a făcut-o la decizia conducerii închisorii, de a-l plasa în regim de detenţie semideschis.

Condițiile de la Jilava sunt mult sub nivelul celor din Rahova. Celulele de acolo au 24 de paturi şi câte un televizor la care deţinuţii se pot uita până la ora 22:00, scrie rtv.net. Becali speră însă să obțină întreruperea pedepsei pentru trei luni, decizia urmând să fie luată pe 17 iunie.

La Jilava, Gigi Becali va avea un regim de detenţie semideschis, ceea ce înseamnă că se va putea plimba pe holurile închisorii fără să fie păzit.

Apa caldă curge doar de două ori pe săptămână, iar hainele pot fi spălate o dată pe săptămână, la comun cu ceilalţi deţinuţi. Penitenciarul are şi un magazin, însă cumpărăturile nu trebuie să depăşească 375 de lei pe săptămână.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel