Ministrului Mircea Duşa i s-a făcut rău. Geoană: A fost un incident medical destul de serios. Pur şi simplu ne-a luat prin surprindere

Ministrului Mircea Duşa i s-a făcut rău în timpul unei vizite la sediul Batalionului 51.

Fostul ministru al Apărării, Mircea Duşa, a fost preluat, miercuri, de o ambulanţă şi transportat la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul unei vizite pe care o efectua, alături de secretarul general adjunct al Alianţei Nord Atlantice (NATO), Mircea Geoană, la sediul Batalionului 51 Operaţii Speciale 'Vulturii' din Târgu Mureş.

Informaţia a fost confirmată de oficialul NATO, care a precizat că Mrcea Duşa ar fi avut 'un incident medical se pare destul de serios'.

'L-am văzut pe bunul meu prieten, Mircea Duşa, fostul ministru al Apărării, care a fost cu noi în această vizită, ieşind din sala de prezentare. După aceea, domnul rector Azamfirei ne-a informat că a avut un incident medical se pare destul de serios şi am asistat cu toţii la plecarea ambulanţei care l-a dus... Sper eu, din toată inima, să depăşească acest moment greu. Pur şi simplu ne-a luat pe toţi prin surprindere şi îi urăm lui Mircea sănătate şi recuperare grabnică', a afirmat Geoană, conform Agerpres.

Oficialul NATO s-a întâlnit, miercuri, cu reprezentanţii conducerii Comandamentului Forţelor pentru Operaţii Speciale şi cu operatori din cadrul Batalionului 51 Operaţii Speciale 'Vulturii', cu care a discutat despre capabilităţile Forţelor pentru Operaţii Speciale. De asemenea, acestuia i-au fost prezentate standuri cu armament, echipamente şi tehnică militară şi un moment tactic specific Forţelor pentru Operaţii Speciale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel