Mesaj secret scris de soție pe coroana lui Nicolaescu

sergiu
sergiu

Dana, soţia lui Sergiu Nicolaescu, are scris pe coroană un mesaj, cel puțin ciudat, care nu a putut fi încă elucidat de cei care au trecut pe lângă sicriul marelui regizor.

Trupul neînsufleţit al lui Sergiu Nicolaescu este  depus la Cercul Militar Naţional, iar  coada de sute de oameni care l-au admirat șerpuiește pe lângă instituția din centrul Capitalei. Oamenii  își iau la revedere, iar pe lângă aceştia, foarte multe vedete, personalităţi şi oameni politici.

 Cei care au trecut pe lângă sicriul lui Nicolaescu au afirmat că se află foarte multe coroane, de la Jojo, Mihai Mălaimare, Ioan Cărmăzan, Petre Roman, Crin Antonescu, Senat, Sebastian Papaiani şi alţii, care au mers să-i aducă un ultim omagiu colegului, prietenului şi mentorului lor.

Coroana care se află chiar în faţa sicriului în care e trupul neînsufleţit al lui Sergiu Nicolaescu, este chiar a soției sale, Dana Ionică. Mesajul scris pe aceasta este chiar surprinzător şi te pune pe gânduri: "Ştii tu... Elf", iar pe cea de-a doua panglică, Dana, numele soţiei sale. Să fi fost acesta, oare, numele de alint al Danei pentru soţul ei, Sergiu Nicolaescu, sau ar fi vorba despre un mesaj misterios pe care numai cei doi soți îl știau? Din acest scurt mesaj ar putea  fi dedus faptul că Elf este semnatara mesajului, adică soția. Deci este vorba despre modul intonației  acestui mesaj.

Totuși, se mai pune o întrebare. În condițiile în care Nicolaescu va fi incinerat, sâmbătă, cum va proceda familia cu mulțimea de coroane care  sunt depuse continuu la sicriul marelui regizor?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel