Membrii formației Guns N' Roses, reținuți la vama canadiană

Rockerii de la Guns N' Roses au fost reţinuţi de poliţiştii de frontieră de la graniţa canadiană, vineri, 15 iulie, în timp ce se deplasau dinspre Philadelphia, Pennsylvania, pentru a concerta în Toronto, la Rogers Centre, după ce un pistol nedeclarat a fost depistat la bordul autobuzului trupei.

Membrii trupei Guns N' Roses au fost reținuți vineri de polițiștii de frontieră de la graniţa canadiană după ce un pistol nedeclarat a fost găsit la bordul autobuzului trupei, scrie contactmusic.com.

Rockerii de la Guns N' Roses se deplasau dinspre Philadelphia, Pennsylvania, pentru a concerta în Toronto, la Rogers Centre, sâmbătă, 16 iulie.

Concertul lor a fost pus în pericol când un pistol a fost depistat în urma controlului la vamă, informează contactmusic.com.

"Nu am fost propriu-zis arestaţi, am fost reţinuţi", a ținut să precizeze fanilor săi solistul Axl Rose, odată ce rockerii au ajuns la spectacolul programat.

"Au fost extrem de amabili. Au fost foarte înţelegători. Ştiţi, se poate întâmmpla - poţi uita că ai un afurisit de pistol. Nu era pistolul meu."

Un reprezentant al trupei a confirmat povestea pentru Billboard.com, declarând "Da, acest lucru s-a întâmplat într-adevăr vineri, 15 iulie, în timp ce treceau frontiera venind dinspre Philadelphia."

Purtătorul de cuvânt al trupei a precizat că arma nu aparţinea niciunui membru al formaţiei, dar nu a menţionat ce persoană avea drept de posesie asupra armei. Nu se cunoaşte dacă au fost luate măsuri legale suplimentare în acest caz.

Guns N' Roses este o trupă rock, care a concertat și în România, în septembrie 2010, la complexul Romexpo din Capitală, dar şi în cadrul festivalului Rock the City, în iulie 2012, tot la Romexpo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel