Mara Bănică, din nou mamă: Vom deveni părinți peste cinci luni

Mara Bănică este însărcinată
Mara Bănică este însărcinată

Mara Bănică va deveni mamă din nou.

Jurnalista a vrut să explice de ce a lipsit, în ultima vreme, de pe micul ecran. În prezent, Mara Bănică nu mai are nicio legătură contractuală cu trustul Intact. De asemenea, a fost ocupată pe plan personal: se pregătește pentru a fi mamă din nou.

”Stiu ca va sunt datoare cu o serie de raspunsuri legate de “disparitia” mea de pe micul ecran. Am tot amanat acest moment, dintr un motiv extrem de simplu, veti vedea. In primul rand, nu mai am o legatura contractuala cu trustul Intact, implicit cu Antena 1. Dupa 12 ani de colaborare chiar simti nevoia de o schimbare! Vestea cea mare insa, este faptul ca eu si sotul meu vom deveni parinti, undeva peste cinci luni. O sa avem sansa sa povestim din toamna despre asta, pe indelete! Va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine!”, a fost anunțul făcut de Mara Bănică.

De la jurnalismul de război, la presa mondenă. Dezvăluiri emoționante cu Mara Bănică

Mara Bănică este printre jurnaliștii cei mai iubiți de public. Are o poveste specială de viață. Mara Bănică a fost ziaristă de război, a făcut presă scrisă, s-a aflat de foarte multe ori în mijlocul evenimentelor. A făcut presă scrisă aproape un deceniu, apoi a lucrat în televiziune sub bagheta lui Ion Cristoiu, un om care a dat șansa multor tineri jurnaliști să se afirme. Mara Bănică spune că i-au prins bine toate live-urile din Irak, din mijlocul conflictelor. Însă, a fost de multe ori în pericol, dar asta nu a împiedicat-o să-şi facă meseria cu profesionalism.

Într-un interviu acordat DC News, Mara Bănică vorbește despre experiența sa jurnalistică și ne-a mărturisit care este momentul marcant al carierei sale.

DC News: Cum a fost trecerea de la jurnalismul de război la jurnalismul monden?

Mara Bănică: La început, a fost o decizie grea pentru mine, dar s-a dovedit a fi cea mai bună hotărâre. Nu am rezultatele și satisfacțiile profesionale pe care le aveam pe vremea când făceam jurnalism de investigație, dar am alte tipuri de mulțumiri sufletești: liniște și mai mult timp liber. Interviul integral îl puteți găsi aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel