MAI, anunț de ultimă oră privind pilotul dispărut

Ministerul Administraţiei şi Internelor a anunţat duminică, după zece zile de încercări nereuşite de găsire a pilotului Mircea Crăciun, că va restrânge aria de căutare.

MAI anunţă că în cursul zilei de duminică 16 august au fost finalizate căutările extinse pe traseele şi zonele montane din judeţele Braşov, Prahova, Argeş, Buzău, Dâmboviţa, Sibiu, Bacău, Covasna şi Harghita, stabilite împreună cu reprezentanţii tuturor forţelor implicate în misiune şi piloţii civili ai aerodromului.

Duminică seară va avea loc o şedinţa operativă privind misiunile desfăşurate până în prezent, iar începând de luni, căutările pilotului aeroplanului dispărut pe dată de 6 august a.c. vor trece în faza de misiune permanentă asigurată de către structurile de jandarmerie montană şi salvamont, în colaborare cu vânătorii de munte şi lucrătorii Ocoalelor Silvice.

Totodată, coordonarea misiunilor de căutare va fi preluată de la Centrul mobil înaintat din Predeal la nivelul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, prin Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției.

Toate informațiile și indiciile, referitoare la dispariția acestui planor, vor fi verificate în continuare.

VEZI ȘI: Un avion fără pilot participă la căutările planorului dispărut

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel