Mădălin Voicu, atac dur la EBA: "Proastă mică, mutantă, nevertebrată"

Declarațiile Elenei Băsescu la Congresul Organizaţiei Internaţionale a Romilor au stârnit o reacție dură din partea lui Mădălin Voicu.

Elena Băsescu şi-a declarat susţinerea pentru ideea lansată de Cioabă privind introducerea unor legitimaţii speciale pentru romi, care să conţină identitatea şi ţara de provenienţă. Asta l-a evervat la culme pe deputatul Mădălin Voicu.

"La început am luat-o ca pe o glumă. Acum văd că a venit şi aia mică să explice ea cât de importante sunt aceste legitimaţii. Bineînţeles că nu ştie despre ce este vorba, sunt nişte lucruri care nu aduc nimic bun în dezvoltarea etniei romilor, ba, din contră, ajung să facă un fel de segregare, cum era pe vremuri cu steaua lui David lipită pe pieptul evreilor din Polonia, Ungaria, România. Asta este o cretinitate, o idioţenie! Şi nu ştiu cine ar putea marşa la aşa ceva în afară de proasta aia mică a lui Băsescu, dar eu nu am o problemă de Elena Băsescu, că săraca nu are nicio vină, este o persoană mutantă. Nu pot eu să-l acuz pe Băsescu că a crescut-o prost, pentru că n-a educat-o deloc, dar pot să-l acuz pe Cioabă că o manipulează. Dacă ea se lasă manipulată, înseamnă că este nevertebrată", a spus Mădălin Voicu, citat de Ziarul Ring.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel