Luminița Anghel îi cere lui Mircea Badea să o "bălăcărească"

luminita_anghel
luminita_anghel

Solista Luminița Anghel, calificată în finala Eurovision România 2013 cu piesa "Unique", vrea să dea lovitura la competiția ce va avea loc pe 9 martie, motiv pentru care i-a cerut lui Mircea Badea să o "bălăcărească" în emisiunea "În gura presei". 

Într-un interviu acordat ziarului Libertatea, cântăreața a declarat că succesul lui Robert Turcescu în semifinalele Eurovision România 2013 se datorează publicității negative pe care i-a făcut-o Mircea Badea în emisiunea sa.

"Robert are o strategie bună, fiind om de televiziune știe cum să se promoveze. Piesa nu este genul meu. Mircea măcar să mă bălăcărească și pe mine de două-trei ori să mă voteze lumea. Te rog Mircea, dacă mă vezi, dă in mine!", a declarat Luminița Anghel.

Solicitarea solistei nu a rămas fără răspuns: "Se face! Păi ce bărbat să fii tu să-ți zică o doamnă că vrea să fie bălăcărită de două-trei ori și tu să zici nu", a spus Mircea Badea, citează Antena 3.

"Am fost sfâșiat la nivel sufletesc pentru că eu țin cu Robert. Eu vreau ca Turcelu să reprezinte România la Eurovision (...) și acum vine și Luminita Anghel", a adăugat Badea, în opinia căruia melodia "Unique" e destul de bună, potrivită pentru un generic cu James Bond.

"Eu am ascultat piesa Luminiței Anghel, se numește Unique, și mi se pare că e fix nimerită pe un generic de Bond (...). Piesa e bună. Eu aș bălăcări, dar piesa e destul de bună. Mă antrenez să o bălăcăresc puțin. Am facut un efort pentru bălăcăreală și am văzut că era un ansamblu de balet. Eu aș renunța la ăla, adică nu e ce ne trebuie. Dacă vrei îți dansez eu, oricum mi se pare că sunt mult mai potrivit", a mai spus Badea, la "În Gura Presei".

"Bălăcăreala" lui Mircea Badea se pare că a fost conform solicitării, deoarece, invitata la Acces Direct, Luminița Anghel a declarat că este de-a dreptul încântatâ de prestația realizatorului emisiunii "În gura presei".

"A vorbit foarte frumos despre mine. Nu mă așteptam", a spus cântăreața.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel