Ludovic Orban, mesaj pentru colegii care îl curtează pe Dacian Cioloș

Deputatul Ludovic Orban transmite un mesaj tranșant pentru colegii din PNL care "îi fac curte" lui Dacian Cioloș, susținând că actualul șef al Executivului este "condamnat la apolitism".

"Am remarcat ca unii dintre colegii mei continua sa ii faca curte lui Dacian Ciolos si tin sa spun cateva lucruri pe care le cred de bun simt.

Dacian Ciolos este condamnat la apolitism inca din momentul in care a primit mandatul sa conduca un guvern tehnocrat, neutru politic, pana la alegeri. In toata perioada care a trecut de la investire, Dacian Ciolos a fost consecvent cu acest mandat, spunand foarte clar ca nu imbraca nicio haina politica, ca nu favorizeaza niciun partid politic. Mai mult decat atat, le-a cerut ministrilor sii demnitarilor din guvern care vor sa candideze in alegerile parlamentare pe listele unui partid politic sa isi dea demisia.

Citește și: Ponta, avertisment pentru Iohannis: O să îi vină rândul

In cazul in care Dacian Ciolos opteaza pentru un partid politic isi va pierde credibilitatea, va fi acuzat de inconsecventa si de partizanat ascuns si isi va pierde si orice legitimitate de a mai conduce guvernul, mai ales in perioada in care organizeaza alegerile.

Dacian Ciolos nu poate sa fie in campania electorala candidatul oficial al unui partid la functia de prim ministru decat in situatia in care este dezlegat de angajamentele autoasumate, mai precis in situatia in care pleaca din pozitia de prim-ministru (fie prin demisie, fie ca urmare a unei motiuni de cenzura)", a scris Ludovic Orban, joi, pe pagina sa de socializare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel