Lucian Duță contraatacă: De ce vă e frică de mine?

Lucian Duță
Lucian Duță

Numirea lui Lucian Duță în Consiliul de Administrație al CNAS a provocat reacții extrem de dure, printre cei mai vehemenți contestatari numărându-se chiar Doru Bădescu, actualul președinte al instituției. Duță răspunde contestatarilor, arătând că cineva se teme de votul său, sau de ce ar putea descoperi el în interiorul CNAS.

Lucian Duță, fost conducător al CNAS în perioada 2009-2012, susține că nu înțelege valul de reacții la adresa sa, dat fiind că are doar un vot din șapte în CA.

"Este vorba de un singur post din şapte. Este un vot din şapte, aproape fără nicio putere. De ce le este frică de un vot?", a declarat Duţă pentru Mediafax.

El a spus că, probabil, făcând parte din Consiliul de Administraţie al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, ar putea identifica de ce nu a fost finalizat proiectul privind cardul naţional de sănătate.

"Am spus că mă duc pentru proiectul meu de suflet, respectiv cardul naţional de asigurări de sănătate. Aş vrea să finalizez acest proiect şi, sigur, că în calitatea mea de membru în Consiliul de Administraţie, aş putea să identific cine se opune acestui lucru", a mai spus Lucian Duţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel