Lider USR, dezvăluiri: Am primit amenințări

Deputatul USR Cornel Zainea susţine că a primit ameninţări "cu judecata" pentru că "a îndrăznit" să pună întrebări legate de poluarea provocată de groapa de gunoi Iridex, din nord-vestul Capitalei, şi solicită Ministerului Sănătăţii să ia măsuri pentru a opri "gazarea" cetăţenilor cu hidrogen sulfurat. 

"Am primit ameninţări cu judecata deoarece am îndrăznit să pun întrebări legate de poluarea îngrozitoare provocată de groapa de gunoi Iridex. Această groapă poluează de mulţi ani nord-vestul Capitalei. Cei de la Iridex, în loc să rezolve problema, au ales ca variantă de rezolvare să mă ameninţe şi să mă dea în judecată pentru postările făcute pe Facebook. Am primit o notificare din partea unei case de avocatură angajată de Iridex, în care sunt ameninţat şi rugat să îmi scot postările de pe pagina de Facebook, care îi denigrează", a declarat Zainea, vineri, într-o conferinţă de presă. 

El a adăugat că poluarea generată de Iridex este confirmată de autorităţile statului. 

"Există rapoarte ale Gărzii Naţionale de Mediu şi ale Ministerului Mediului care confirmă sursa poluării. Chiar ieri a fost publicat un raport de monitorizare de agenţia de protecţia mediului în nord-vestul Bucureştiului, care relevă faptul că există multiple depăşiri ale concentraţiei de hidrogen sulfurat peste limita maximă admisibilă. În unele momente ale nopţii concentraţia de hidrogen sulfurat este chiar de zece ori mai mare decât limita maximă admisă", a afirmat Zainea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel