Laszlo Borbely consilier de stat. Pașcan(PMP), CRITICI vehemente

 Deputatul Partidului Mişcarea Populară (PMP) Marius Paşcan a criticat, joi, numirea în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului a fostului deputat UDMR Laszlo Borbely. 

În anii trecuţi, acesta a îndeplinit şi funcţia de ministru, în guvernele conduse de Emil Boc şi Mihai Ungureanu. 

'Este un lucru pe care nu îl înţeleg. Cum se poate ca în cazul unui fost ministru şi actualmente numit cu rang de ministru - şi aici vorbesc de domnul Borbely Laszlo - cei care sunt acuzaţi şi mai apoi condamnaţi că i-ar fi dat mită, sunt închişi, fiind condamnaţi la închisoare cu executare, iar domnul Borbely Laszlo este numit consilier al primului ministru cu rang de secretar de stat? Apropo de ce face PSD în apărarea unor interese politice în favoarea unor potenţiali infractori. Deci cel care dă mita unui demnitar al statului român face închisoare, este condamnat, iar cel care este acuzat că a primit mita, este numit secretar de stat', a declarat Marius Paşcan. 

El a mai afirmat că acest tip de fapte confirmă ceea ce se spune în textul Raportului Mecanismului de Cooperare şi Verificare despre România. 

'Este absolut aberant şi vorbim de România originală a zilelor noastre, confirmând ceea ce se stipulează în Raportul Mecanismului de Cooperare şi Verificare. Este evident că UDMR face parte din Guvernul României şi participă la guvernare direct, dar nu oricum, ci cu penali de primă linie', a declarat Marius Paşcan, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel