Jurnalistul care a amenințat RTV cu bomba, scuze publice

Ioan Alexandru Tătar, jurnalistul care a spus că va arunca România TV în aer, a declarat că îi pare rău pentru afirmațiile făcute și că își cere scuze pentru situația creată. 

"Îmi pare rău pentru problemele pe care le-am pricinuit unor oameni și pentru faptul că am deranjat anumite instituții", a declarat Ioan Alexandru Tătar pentru România TV. 

La scurt timp după amenințare, barbatul a fost ridicat de poliție și dus la audieri.

"Nu știu absolut nimic. Sunt nemulțumirile mele, am scris pe Facebook. Nu am trimis niciun e-mail. Nu puteau să mă cheme la poliție luni, la ora cutare, trebuie să mă ia seara vineri, din așternut, că dormeam, eram în pat deja", a spus bărbatul.

Mesaje pline de ură, pe Facebook


Ioan Alexandru Tătar, jurnalistul care a spus că va arunca România TV în aer, s-a remarcat pe contul său de socializare prin mesaje pline de ură la adresa liderilor PSD, la adresa cărora a transmis unele mesaje ce pot fi cu greu reproduse.

VEZI ȘI Bărbatul cu bomba de la RTV cerea GLOANȚE pentru un lider politic

Din postările lui Ioan Alexandru Tătar reiese că acesta nu este un fan al multor politicieni, singurul care pare să-i placă fiind președintele Klaus Iohannis.

Iată doar câteva mesaje transmise de acesta:

"Chiar nu se găsește un ,,Salvatore della patria,,care să-i trimită o ,,dedicație,, de câteva gloanțe jegului asta nenorocit care LA VEDERE își bate joc de Romania și ruinează o țară întreagă????Fiecare răsuflare a acestui țăranii căcăcios de Teleorman este o ofensă di o batjocură la adresa României!!!

"In primul rand...clasa politică ar trebui sa se numească ...CLASA VIITORILOR PUSCARIASI!Toți au recurs la...politică pentru a se căpătui,a fura și a minți poporul in fata!Toți se străduiesc să-și angajeze curvele in posturi bine plătite unde nu trebuie sa stie decât să-și facă cracii!Că daca deschid gura ...avem plina tara de ...VEORICI!!!De fapt, 99 la sută dintre acești politruci daca și ei deschid gura ,e...jale!!!!Nu vedeți ,FURA SI TALHARESC iar când sa de-a socoteala în fața legii apare un Tudorel libidinos care să-i scape,iar daca nu iese mișcarea fug în țări din lumea a V că și parașuta blonda sau handicapatul de maimuța cu bot de...mazăre!!!"

CITEȘTE ȘI Buget primării. Tudorache: Vă spun adevărul, nu vă mint

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel