EXCLUSIV  Buget primării. Tudorache: Vă spun adevărul, nu vă mint

Dragnea
Dragnea

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a oferit clarificări despre situația bugetelor de la nivelul primăriilor din Capitală. 

"În privința acestui an, este un buget bun. Nu pierd față de anul trecut, nici nu câștig, eu sunt mulțumit că celelalte sectoare câștigă, mă refer la buget. Procente considerabile.

Trebuie să primești bani dacă produci valoare

 

Vă spun adevărul, nu vă mint. S-a spus de către Dragnea că bucureștenii rămân cu același buget. Deci noi avem un buget care se împarte o parte la Primăria Capitalei și celelalte la cele șase primării de sector. Eu, având bugetul considerabil mai mare decât celelalte sectoare, am zis că vreau să rămân pe zero, nu vreau creștere. Ceilalți primari au zis au nevoie de bani în plus pentru diferite proiecte pe care le aveau. Au considerat tot timpul că au avut un buget mai mic decât ar fi meritat. Bine, ei consideră că ar fi trebuit să se împartă bugetul după numărul de locuitori. Eu zic că trebuie să primești bani dacă produci valoare. Adică să aduci firme, locuri de muncă în sector", a declarat Daniel Tudorache. 

Mai multe detalii, în videoul de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel