Ipoteză devastatoare în cazul exploziei de la Călărași

explozie_calarasi
explozie_calarasi

Un scenariu surprinzător este vehiculat în legătură cu explozia de la Călărași, care s-a produs în prima zi de Crăciun și care s-a soldat cu decesul unei persoane și cu rănirea gravă a alteia. 

Potrivit România TV, în aceeaşi perioadă în care a avut loc explozia la blocul din Călăraşi, în care a fost afectat și un bar aflat la parterul imobilului, în comuna Cuza-Vodă din apropierea orașului a ars o discotecă.

Interesant este că atât barul de la parterul blocului distrus de deflagraţie, cât și discoteca mistuită de flăcări aparțin unui interlop condamnat la şase ani de închisoare pentru tentativă de omor, Cristinel Ionel Ghencea, zis Chirmuș.

Proprietarul celor două locații distruse nu este de găsit, iar localnicii din Cuza-Vodă spun că e vorba de o reglare de conturi între clanurile interlope.

"În aceeaşi săptămână i-a bubuit şi barul de la Călăraşi" a povestit un localnic.

"După câte am înţeles eu, ei între ei şi-au dat foc! Reglare de conturi cu Clanul Sportivilor din Bucureşti. Cu ăia a avut nişte reglări de conturi", au mai spus oamenii.

În prima zi de Crăciun, blocul A 38 de pe Calea București din Călărași a fost zguduit de o explozie, din cauza unei acumulări de gaze. În urma deflagrației, o femeie în vârstă de 44 de ani a decedat, iar un bărbat de 61 de ani a fost grav rănit, având arsuri pe 60% din suprafața corpului. Alte cinci persoane au fost rănite ușor, iar 14 apartamente au fost afectate, inclusiv cafeneaua care funcționa la parterul blocului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel