Inspectoratul din Constanța, prima reacție în cazul orgiei între elevi

sex-eleva
sex-eleva

Inspectoratul Județean din Constanța rupe tăcerea în cazul elevei care își acuză colegii că au drogat-o și au violat-o.

Răducu Popescu a declarat, într-o conferință de presă, că inspectoratul nu poate interveni în acest caz deoarece este o problemă între părinți și unitatea de învățământ cu care au făcut contract, aceasta fiind privată.

”În cazul filmuleţului pornografic, participanţi au fost 7 elevi, conform spuselor inspectorului: 5 dintre aceştia (o elevă şi 4 elevi) aparţinând Liceului Internaţional de Informatică din Constanţa, instituţie de învăţământ privată, încă un elev ce frecventează orele de curs ale Colegiului Naţional de Arte Regina Maria şi unul al Liceului Teoretic George Călinescu. În cazul elevilor de la Liceul Internaţional de Informatică, reprezentanţii ISJ spun că nu pot interveni! Nu este atribuţia Inspectoratului Judeţean de a interveni într-o relaţie contractuală între familie şi o societate comercială care furnizează educaţie. Este problema acelora de la liceul amintit. Eu am convingerea că managerii acelor unităţi şcolare şi forul de conducere vor analiza obiectiv şi vor decide în interesul şcolii, al părinţilor tuturor celorlalţi elevi, şi vor lua o decizie. Aştept să fiu informat asupra deciziei pe care o vor lua”, a declarat Răducu Popescu.

VEZI AICI CLIPUL (Imaginile au fost prelucrate pentru protejarea identității)

O elevă din Constanţa, îmbătată, drogată, a fost filmată în timp ce făcea sex cu şase colegi la Balul Bobocilor. Elevă din Constanța, filmată în timp ce făcea sex cu șase colegi. Imaginile au ajuns pe internet. Grozăvia s-ar fi petrecut în luna octombrie, după Balul Bobocilor, într-o cameră închiriată. Nu a trecut mult timp până când povestea a făcut înconjurul orașului. Părinții minorei vor să se facă dreptate, motiv pentru care au făcut o plângere penală pentru viol și perversiuni sexuale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel