Înregistrare incendiară în scandalul Becali - Săvulescu. Ce spune Mircea Badea despre proces

becali
becali

La două zile după ce Tribunalul Ilfov a hotărât că Gigi Becali nu l-a calomniat pe Dragoș Săvulescu, numindu-l gay, o discuție care pare a fi între cei doi fost publictă pe internet și preluată de realitatea.net.

Preşedintele delegat al celor de la Dinamo i-a cerut daune record în valoare de 2 milioane de euro patronului Stelei. Gigi Becali a spus despre Săvulescu că a fost prins de navastă în pat cu un bărbat, acesta fiind şi motivul pentru care a divorţat.

Am auzit că Dinamo ne aşteaptă cu tabela pe care afişează nişte oi. Cine putea face asta? Nicu Badea, un fost securist care n-are sare şi piper, şi Dragoş Săvulescu pe care l-a prins nevasta cu un bărbat în pat

Gigi Becali, despre Săvulescu

În înregistrarea, publicată pe 21 septembrie 2012, pe internet, Gigi Becali pare a-și fi cerut scuze față de Săvulescu, recunoscând că a inventat povestea la nervi. Cei doi vorbesc de o conferință de presă în care să îngroape securea războiului.

Discuția a avut loc imediat după declarațiile lui Gigi Becali, Dragoș Săvulescu fiind cel care a inițiat apelul.

Mircea Badea a comentat subiectul în emisiunea ”În Gura Presei” de la Antena 3. Acesta a explicat că nu adevărul este important în acest caz, adăugând că, în opinia sa, Gigi Becali este vinovat indiferent dacă spusele lui sunt adevărate sau nu, pentru că în ceea ce privește daunele de imagine adevărul nu contează, ci doar dacă daunele respective s-au produs. ”Toți tembelii de pe la diferite posturi de sport, pe la știri, prin presa asta...mă rog, flecuștețul ăsta, fleica asta, caldaboșul ăsta, ciulamaua asta, denumită presă, erau pe sistemul: <<și acum să vedem ce dovezi aduce Gigi Becali în sprijinul afirmațiilor sale>> , ceea ce este o inepție. Poate să fie adevărat sau poate să nu fie adevărat. Nu are nicio importanță. Poate să fie adevărat poate să nu fie adevărat. Mi se pare în mod egal vinovat, și dacă e adevărat și dacă nu, să vii să spui lucrul ăla, deoarece sunt lucrui care nu se spun, din multe multe motive, în primul rând din bun simț. Nu spui : mi-a venit ciclul. Mă doare în cot, nu vreau să știu”, a spus Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel