Începe celebra vânătoare de la Balc. Ce invitați are Țiriac

tiriac balc dc
tiriac balc dc

Ion Țiriac organizează în cea de-a treia săptămână a lunii ianuarie, în fiecare an, o vănătoare de mistreți pe domeniul său din localitatea Balc, județul Bihor. De sâmbătă, sute de mistreți vor intra în bătaia puștii. La fel ca la evenimentele din anii trecuți, nici acum nu vor lipsi  oameni de afaceri importanți, din întreaga lume, transmite digi24.ro.

Afaceristul Ion Țiriac a început să își aștepte oaspeții, unii dintre ei nefiind la prima vânătoare pe domeniul din Bihor. Sunt programați să ajungă, printre alții, primarul de Monaco, cel mai mare producător de sucuri naturale din Europa și proprietarul Porsche.

Evenimentul ca începe sâmbătă la ora 7:00 și se va încheia duminică la prânz. Invitații vor ajunge în localitatea bihoreană încă de vineri.

La vânătoare vor participa 70 de gonaci, care vor fi plătiție cu 100 de dei pentru cele două zile, dar și cu carne de mistreț.

Aeroportul din Oradea se pare că e ocolit de oaspeți, după ce în 2009, avionul care îi tranporta pe Ion Țiriac și nouă invitați de-ai săi a ieșit de pe pistă, din cauza gheții.

Vânătoare organizată de Ion Ţiriac a devenit celebră în 2005, atunci când din 185 de mistreţi împuşcaţi, 23 au fost omorâţi de către fostul premier Adrian Năstase.

Într-un interviu acordat în 2011, miliardarul aprecia că evenimentul pe care îl orchestrează nu reprezintă nimic greşit. “Eu doar îmi văd de treaba mea, ştiu că nu fac nimic greşit. Dom’le, e vorba de ignoranţă, punct. N-o să stau acuma să explic ce este vânătoarea şi cum este normală şi respectată oriunde în lume“, declara Ion Ţiriac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel