Urmărește emisiunea live


Incendiu la Prefectură. Dezinfectanți pentru secțiile de votare, DISTRUȘI

Foto cu caracter ilustrativ. Incendiu - Intervenție pompieri noaptea - Sursa Foto: ISU Brașov
Foto cu caracter ilustrativ. Incendiu - Intervenție pompieri noaptea - Sursa Foto: ISU Brașov

Un incendiu violent a izbucnit la o Prefectură. O parte din dezinfectanții necesari pentru secțiile de votare au fost distruși.

Un incendiu violent a izbucnit aseară în clădirea Prefecturii din municipiul Bistriţa, transmite Agerpres. În clădire erau depozitate materialele sanitare primite de la Ministerul Sănătăţii pentru a fi distribuite secţiilor de votare cu ocazia alegerilor locale, a anunţat Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud. O mare parte dintre dezinfectanți au fost distruși. 

"Noaptea trecută, în jurul orei 1,00, a avut loc un incendiu minor în subsolul Instituţiei Prefectului Bistriţa-Năsăud, sursa probabilă fiind o priză defectă. Incidentul a fost sesizat de jandarmul care efectua serviciul de pază pe timpul nopţii în cadrul instituţiei, acesta anunţând imediat pompierii. Incendiul a fost stins în scurt timp, dar, în urma acestuia, au ars dezinfectanţi pentru circa 10 unităţi administrativ-teritoriale, acolo fiind depozitate pachetele cu materialele primite de la Ministerul Sănătăţii pentru secţiile de votare, pachete care au fost pregătite pentru a fi distribuite, astăzi, reprezentanţilor locali", a informat Prefectura.

După stingerea incendiului, pachetele cu materialele sanitare au fost reconfigurate, astfel încât graficul stabilit pentru distribuire să se respecte. Potrivit Instituției Prefectului Bistriţa-Năsăud,  62 de primării din judeţ au achiziţionat din fonduri proprii dezinfectanţi pentru secţiile de votare și ar avea deja rezerve de produse. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel