Gigi Becali îi cere grațierea președintelui Băsescu

becali dc
becali dc

Mama lui afaceristului Gigi Becali a depus la Președinția României, în urmă cu o săptămână, cererea de grațiere a fiului său, potrivit România Tv.

Hârtia conține și 140 de semnături ale călugărilor de la Muntele Athos.

Gigi Becali spune că vrea să părăsească arestul pentru a-i putea ajuta pe sinistrații din Galați, județul cel mai afectat de ploile din ultimele zile. Afaceristul din Pipera se oferă să refacă albia râului care a ieșit din matcă, dar și casele distruse de ape.

Despre grațierea lui Becali s-a vorbit imediat după condamnarea la închisoare a latifundiarului, în dosarul schimburilor de terenuri cu Ministerul Apărării. El execută acum trei ani și jumătate de închisoare, după contopirea pedepselor din cele trei dosare în care are calitatea de învinuit: dosarul sechestrării de persoane, cel al schimbului de terenuri cu MApN și dosarul Valiza.

Subiectul grațierii lui Gigi Becali a fost iarăși foarte dezbătut când europarlamentarul Vadim Tudor a declarat că va face demersuri în acest sens, susținând că Becali este nevinovat, iar Băsescu, la fel ca Dumnezeu, se poate răzgândi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel