Gică Hagi, Nadia Comăneci și Ilie Năstase, criticați de Vladimir Găitan

gaitan
gaitan

Actorul Vladimir Găitan îi atacă în termeni duri pe marii sportivi, respectiv Gică Hagi, Nadia Comăneci și Ilie Năstase în urma multiplelor reclame în care au apărut. În condiţiile în care mulţi actori rabdă de foame, Găitan îi acuză pe cei trei că ar fi ahtiaţi după imagine şi bani.

„Sunt lucruri care au luat-o razna. Cum e şi cazul Nadiei. Apare la pasta de dinţi, la săpun, margarină. Şi uite că şi-a luat-o, pentru că intră pe teritoriu necunoscut. Poate Hagi, Năstase şi cu Nadia au nevoie de bani? Chiar aşa, să te bagi în toate reclamele? Şi nici nu o au cu actoria, vezi că îşi dau cu stângul în dreptul. Şi săracul de Hagi, are şi el problemele lui de exprimare, dar să se bage în toate concursurile, dai premiu şi la fotbal, şi la "Cântarea României", centrezi şi dai şi cu capul, nu ştiu, mi se pare anapoda”, a declarat actorul, pentru ziarul Ring.

 "Se amestecă meseriile. Eu ştiu atâţia actori mari care mor de foame, care ar fi îndrituiţi să apară în aceste reclame. Nu le ajung pensiile de la o lună la alta, iar mie îmi dai Hagi, Năstase şi Comăneci mai mereu. Parcă este un pic prea mult. Puţină decenţă parcă nu ne-ar strica”, este de părere Vladimir Găitan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel