Fruct minune care te scapă de răceală

Răceala ne dă bătăi de cap în fiecare anotimp ,lucru bine ştiut de fiecare din noi. Ce nu cunoaştem defapt este cum putem scăpa de raceală natural.Trecem zilnic pe lângă arbori si fructe lor însă nu cunoaştem proprietăţile acestora îndeajuns de bine pentru a ne ajuta.

Rudă îndepartată cu fasolea, roşcova este fructul unui arbore care poate creşte la latitudini foarte variate, de la cele cu climă temperată pană la clima tropicală. Roşcovele erau folosite pentru hrana animalelor însă au fost descoperite de către greci ce le foloseau pentru diete.

În Romania ,roşcovele nu au fost apreciate la adevarata lor valoare oamenii neacordând un mare interes asupra acestui fruct.

O răceală dobândită anul trecut era practic greu de doborât  aşa că am început să mă informez şi pe plan naturist. Am descoperit roşcova şi beneficiile ei contra răceli. Ceaiul de roşcove şi lămâie ma ajutat foarte mult, reuşind să îmi revin foarte repede.

Reţeta acestui ceai este simplă : roşcovele se vor pune la fiert împreună cu lămâia timp de câteva minute până când vor da în fiert. Ceaiul se lasă puţin la răcit şi se va îndulci cu miere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel