Fiul preşedintelui secţiei penale de la Tribunalul Cluj, reţinut de DIICOT

handschellen
handschellen

Fiul preşedintelui Secţiei penale a Tribunalului Cluj a fost reţinut de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism într-un dosar privind infracţiuni legate de licitaţii online.

Fiul magistratului Ioana Nora Boiciuc, în vârstă de 20 de ani,  este acuzat de infracţiuni informatice, potrivit unor surse judiciare.

El a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii DIICOT.

Potrivit unui articol de presă publicat în urmă cu șase ani, Dan Dinca, fiul judecatoarei Ioana-Nora Boiciuc făcea parte dintr-o gașcă denumită drept "Gașca lui Cioclu", o bandă de tineri condusă chiar de fiul unui fost polițist. În 2005, gașca respectivă a fost acuzată de un clujean că l-au bătut crunt pe strada Piezisa. Barbatul, pe nume Adrian Molnar, susținea că opt dintre membri bandei l-au lovit în timp ce era într-un local de pe Piezisa.

La acea data, judecatoarea Ioana-Nora Boiciuc lucra la Judecătoria Cluj-Napoca. La aceeași instanță a fost repartizat și dosarul în care Adrian Molnar a deschis procesul, scrie citynews.ro/cluj

Din câte se pare, tânărul reținut marți dimineața de către procurori face parte dintr-un grup infracțional a cărui operațiune de destructurare a început în 19 iulie. La acea dată, procurorii sibieni de la DIICOT, alături de ofiterii BCCO Alba, au întreprins descinderi în județele Sibiu, Cluj și Alba iar 12 tineri au fost duși la audieri. Din câte se pare, tânarul reținut astăzi nu a fost găsit la a acea dată.

Gruparea este acuzată de procurori de faptul că postau pe Internet diverse anunțuri fictive de vânzare a autoturismelor și reușeau în acest mod să vândă autoturismele pe baza unui transfer de bani prin Western Union.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel