Fiul lui Bercea Mondial a încercat să se sinucidă

Fiul lui Bercea Mondial, Laurenţiu Anghel, a încercat să se sinucidă, însă a fost surprins de personalul închisorii, în prezent starea lui fiind stabilă.

Potrivit reprezentanţilor închisorii, tentativa de suicid a avut loc în celula în care este închis, însă el a fost surprins de către persoanlul închisoarii în timp ce comitea acest gest, ulterior Laurenţiu Anghel primind îngrijiri medicale.

"În 27 iulie, în jurul orelor 22.50, persoana privată de libertate A.L, condamnată la nouă ani de închsiaore pentru complicitate la tâlhărie, a fost surprinsă de către personalul aflat în serviciu în timp ce încerca să se sinucidă în camera de deţinere. Au fost luate măsuri prompte de acordare a asistenţei medicale persoanei în cauză, în momentul de faţă aceasta fiind în afara oricărui pericol. În perioada următoare, va fi monitorizată starea de sănătate şi se va acorda asistenţă psihologică persoanei condamnate", a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Colibaşi, subcomisarul Raluca Dinişor.

Conform sursei citate, Laurenţiu Anghel nu a necesitat internarea în spital, starea sa de sănătate nefiind gravă.

În data de 9 august 2011, fiul lui Bercea Mondial, Laurenţiu Anghel, în vârstă de 23 de ani, şi ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore pentru de complicitate la tâlhărie, iar un minor de 17 ani, tot din Slatina, a fost reţinut pentru tâlhărie după ce a atacat o femeie în Piteşti, căreia i-a furat un lănţişor din aur.

Poliţiştii rutieri au blocat în trafic, în localitatea argeşeană Albota, autoturismul în care se aflau Laurenţiu Anghel, de 23 ani, şi Marius Constantin, de 22 de ani, ambii din oraşul Drăgăneşti, precum şi doi minori, unul de 15 ani, celălalt în vârstă de 17 ani, ambii din Slatina.

Minorul de 17 ani din Slatina a fost acuzat de tâlhărie, iar ceilalţi trei, între care şi fiul lui Bercea Mondial, pentru complicitate la tâlhărie.

Ulterior, Laurenţiu Anghel a fost condamnat definitiv la nouă ani de închisoare sub acuzaţia de complicitate la tălhărie şi execută pedeapsa în Penitenciarul Colibaşi din oraşul argeşean Mioveni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel