Festival surpriză!

FestCO a ajuns la cea de a XIII a ediție.

Festivalul Comediei Românești a ajuns la ediția a XIII-a și va avea loc pe 23-30 mai, iar tematica din acest an va fi ”sub semnul superstițiilor”. 

Spectacolul va începe la ora 18:00 și va fi susținut în incita Teatrului de Comedie. Vizitatorii sunt invitați să ia parte la cel mai amuzant si incredibil spectacol aflat sub regia lui Mariana Cămărășan.

Programul festCO 2015 se va extinde pe perioada a nouă zile si vor teatra cele mai bune producții pe texte  romănești de comedie din întreaga țară, care au avut premiera în 2014.

Din programul spectacolului nu vor lipsi evenimente în aer liber, acestea vor începe de la 21:30, precum proiecte de filme românești de comedie, concerte, spectacole de improvizație, dar și spectacole-lectură cu textele câștigătoare la Concursul de Comedie Românească, ediția a X-a.

Festivalul se va încheia pe 31 mai cu decernarea premiilor festCO 2015. Iar în final publicul se va bucura de spectacolul ”Păi..despre ce vorbim noi aici, domnule?” , text scris de Cătălin Ștefănescu după romanul "Moromeții" de Marin Preda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel