Eugenia Şerban riscă să rămână fără sâni din cauza silicoanelor

eugenia-serban
eugenia-serban

Actriţa Eugenia Şerban (43 de ani) trece prin chinuri inimaginabile. O operaţie de scoatere a silicoanelor, pe care şi le implantase după ce a născut, a avut consecinţe groaznice. Sânii i s-au necrozat, iar singura ei şansă de a se salva este să facă masectomie.

La câţiva ani după ce a devenit mamă, Eugenia Şerban, una dintre cele mai frumoase actriţe românce, şi-a făcut implant de silicoane la o clinică din Italia, scrie Click.

„Aveam cam 29 de ani. După o naştere, sânii se mai lasă, de aceea, am apelat la chirurgia estetică", a explicat actriţa.

Vedeta a fost foarte încântată de rezultatele obţinute în urma intervenţiei de mărire a bustului. Odată cu înaintarea în vârstă, însă, a luat în greutate, iar sânii şi-au mărit volumul exagerat.

Atunci, a hotărât să-şi scoată silicoanele, o decizie care i-a distrus viaţa. Asta se întâmpla în urmă cu aproximativ şase ani.

„Silicoanele erau perfecte. Puteam să le mai ţin încă 20 de ani. Când m-am operat, eram foarte slabă. Mai târziu, după ce am pus pe mine nişte kilograme, aveam sânii foarte voluminoşi, mă făceau să par prea masivă pe micul ecran şi am făcut o operaţie pentru scoaterea silicoanelor", a povestit Eugenia Şerban, în emisiunea „Conferinţa de presă", de la Antena 2, care se va difuza în această seară.

Intervenţia de înlăturare a silicoanelor a fost efectuată într-o clinică privată din Bucureşti. După această operaţie, au apărut problemele grave de sănătate pe care le are şi în ziua de azi: dureri insuportabile, asociate cu necrozarea sânilor într-un ritm galopant. „La unul dintre sâni, necroza este totală, iar la celălalt, pe jumătate. Singura soluţie este să suport o operaţie prin care trece o femeie cu cancer la sân. Trebuie eliminat tot ţesutul afectat, apoi pusă proteză mamară", ne-a mărturisit actriţa.

Deşi drama pe care o trăieşte o macină psihic zi de zi, actriţa nu intenţionează să-i ceară socoteală medicului estetician care a nenorocit-o. O persoană discretă, Eugenia Şerban spune că nu se simte în stare să ducă un asemenea război. „Ce aş câştiga? Îmi dă cineva înapoi sănătatea şi liniştea?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel