eMAG şi-a extins portofoliul. Va vinde şi cărţi online

emag
emag

Magazinul online eMAG şi-a extins portofoliul de produse comercializate, intrând pe segmentul de carte, unde ţinteşte prima poziţie în maxim un an, a anunţat vineri retailerul. Potrivit eMAG, cărţile se numără printre primele produse comercializate pe Internet în România, dar volumul investiţiilor realizate până în prezent pe acest segment a fost limitat.

"Cărţile sunt o categorie foarte interesantă în comerţul online, datorită potenţialului semnificativ de dezvoltare şi la noi. Targetul pe care ni l-am propus este să devenim cel mai mare vânzător de carte din România în maxim un an", a declarat, într-un comunicat, Radu Apostolescu, directorul de dezvoltare al eMAG.

"În contextul trendului ascendent pe care îl înregistrează vânzările online de carte la nivel mondial, investiţia în piaţa online de carte va reprezenta o direcţie strategică pentru eMAG", se arată în comunicatul companiei.

Noua categorie va fi disponibilă prin platforma Marketplace, ca urmare a parteneriatului pe care retailerul online l-a semnat cu Libris, distribuitor de carte atât prin librăriile proprii, cât şi către biblioteci sau instituţii de cultură şi învăţământ.

Clienţii pot achiziţiona titlurile preferate prin comenzi online sau telefonice în call-center-ul eMAG. Livrarea comenzilor se va efectua la nivel naţional prin curierat door-to-door.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel