eMAG BLACK FRIDAY 2018. Reduceri bombă: ”A fost o mică eroare”

eMAG BLACK FRIDAY 2018. Românii vor să se bucure la eMAG de BLACK FRIDAY 2018, dar speră să nu fie înșelați de promoțiile false.

eMAG BLACK FRIDAY 2018. Pe pagina de Facebook eMAG, atunci când observă vreo neregulă, oamenii transmit mesaje, iar un operator le răspunde. Să luăm câteva exemple de pe pagina lor socială:

1. ”Acest fond de ten costa între 30-40 de lei în mod normal. Cum puteți sa spuneți ca este redus de la 122 de lei??”, a scris o internaută, iar răspunsul eMAG a fost: ”A fost o mica eroare, dar acum este totul ok! Ganduri bune!”. Era vorba despre fondul de Ten Catrice HD Liquid Coverage Foundation 030.

VEZI ȘI: eMAG BLACK FRIDAY 2018. AICI afli dacă promoția e REALĂ

(w670)

2. ”Nu mi se pare nimic interesant. Cunosc site-ul foarte bine. Dacă băgați transportul la fiecare produs tot nimic nu ați făcut”, a scris un internaut, răspunsul eMAG fiind: ”Mai multe taxe de transport apar doar daca ai in cosul de cumparaturi produse vandute de mai multe magazine. Pentru a nu achita de mai multe ori transportul, iti recomandam sa alegi produse vandute de un singur partener. Oricand, aici!”.

3. ”O nelamurire am si eu eMAG, in 12 ore s-au schimbat si pretul si reducerea?”, răspunsul eMAG fiind: ”In platforma eMAG sunt mai multe magazine care isi vand produsele, dar sunt si produse vandute de eMAG. Produsele magazinelor partenere nu mai ajung la noi, sunt livrate direct catre adresa clientului. Erau doua preturi diferite de la doua magazine diferite, Cristi. Oferta cea mai ieftina nu a mai fost in stoc si pe pagina principala a produsului a aparut a doua oferta cea mai buna. Si a doua oferta era disponibila inainte si se putea regasi la rubrica "Alte oferte". Vorbim despre o placă video Sapphire NITRO+ RADEON.

(w670)

4. ”Acest espressor era 197 lei in urma cu 3 zile”, a fost un alt comentariu. Răspunsul eMAG a fost: ”Din cate vedem, ai cumparat produsul la o promotie. Acum nu beneficiaza de nicio reducere”.

(w670)

[citeste si]

Dacă ați întâmpinat și dumneavoastră vreo problemă înainte de BLACK FRIDAY 2018, vă rugăm să ne scrieți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel