Elena Udrea, avertizată de Maria Ghiorghiu. Ce se va întâmpla cu fetița

Catalina Burghelea / 09 oct 2018 / 10:32 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Maria Ghiorghiu, renumita clarvăzătoare care a prezis o multitudine de dezastre, inclusiv pe cel din Colectiv, susţine că viaţa Elenei Udrea va fi în mare pericol.

Maria Ghiorghiu atrage atenţia asupra bebeluşului Elenei Udrea şi a pericolului în care este pusă fosta blondă de la Controceni.

Elena Udrea nu este în siguranţă în închisoarea din Costa Rica

"Elena Udrea a fost din nou arestată, dar în Costa Rica. Însă, trebuie să recunoaştem că Elena Udrea are un bebeluş de numai 10 zile, la momentul arestării. Acest bebeluş are nevoie de mama lui, are nevoie să crească, deoarece s-a născut prematur. Elena Udrea, fraţilor, nu se simte deloc în siguranţă în închisoarea din Costa Rica. Se simte ameninţată, simte că viaţa ei este pusă în pericol. Elena Udrea are dreptate. La un moment dat, viaţa Elenei Udrea va fi în mare pericol. Elena Udrea are nevoie de mare protecţie. Fetiţa Elenei, de numai 2 săptămâni, are nevoie de mamă", susţine Maria Ghiorghiu.

"În rest, fiecare îşi va primi pedeapsa pe care o merită. Atât pe cea lumească, cât şi pe cea divină. Să nu aruncăm cu piatra, ci să ne rugăm pentru viaţa ei, pentru fetiţa ei micuţă şi firavă", a mai adăugat Maria Ghiorghiu pe blogul personal.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24