Șeful NATO: Situație CRITICĂ. Punct periculos pentru omenire

Șeful NATO, Jens Stoltenberg se arată îngrijorat de situația în care s-a ajuns la nivel mondial. El spune că omenirea a ajuns într-un punct critic. 

Cu amenințări simultane ca ISIS, Coreea de Nord sau Rusia, "lumea a ajuns în cel mai periculos punct" din ultimii zeci de ani, a declarat oficialul NATO pentru The Guradian.

Jens Stoltenberg a declarat că pe scena internațională se propagă simultan numeroase amenințări. Printre exemplele enunțate de oficialul NATO se numără testele nucleare efectuate de Coreea de Nord, sporirea fenomenului terorist, dar și politica dură a Rusiei. Toate aceste evenimente, fac ca lumea să devină un loc nesigur.

Stoltenberg a descris mediul internațional actual ca fiind cel mai dificil climat  pe care l-a avut de experimentat în cariera sa de 30 de ani.

Stoltenberg a făcut aceste declarații în timp ce se afla în Estonia pentru a vizita trupele britanice. Vizita vine înaintea unui exercițiu militar efectuat de aproximativ 100.000 de soldați din Federația Rusă și din Belarus, relatează realitatea.net.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel