Dua Lipa şi un personaj din Star Wars, cele mai populare alegeri la botez în Marea Britanie

Dua Lipa
Dua Lipa

Copiii britanici primesc nume din ce în ce mai „exotice”, conform Biroului pentru Statistici Naționale al Regatului Unit, care arată că personajul din Star Wars, Kylo Ren și cântăreața de origine albaneză Dua Lipa au reprezentat unele dintre cele mai mari influențe în botezarea nou-născuților,

Conform Biroului pentru Statistici Naționale al Regatului Unit, numărul copiilor botezați „Dua” s-a dublat în 2019 față de 2017, an în care cântăreața de origine albaneză a avut prima piesă pe locul 1 în Regat.

Popularitatea personajului Kylo Ren a crescut, de asemenea, de când noile filme Star Wars au fost lansate începând cu 2015.

Statisticienii britanici spun că 126 de copii au fost botezați „Dua” în 2016, față de 63 în 2017. Numele „Kylo” a câștigat popularite în contextul primei apariții a personajului din Star War Kylo Ren, în 2015. De atunci, numărul băieților care poartă acest nume a crescut de la 10 la 67.

„Alexa”, în schimb, a devenit un nume mai puțin utilizat după ce Amazon a introdus Echo.

Chiar dacă astfel de nume au devenit mai populare, numele „Oliver” și „Olivia” rămân cele mai populare în Anglia și Țara Galilor, mai mult de 9000 de copii fiind botezați așa în 2019. Însă, deși sunt cele mai populare, aceste nume au intrat în declin. „Oliver”, de exemplu, cel mai popular nume de băiat din 2013 încoace, a scăzut în popularitate constant, scrie digi24.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel