Dragnea, replică după ce Zgonea a comparat PSD cu o turmă de antilope

Președintele social-democraților, Liviu Dragnea, a oferit o replică acidă pentru Valeriu Zgonea, după ce acesta a comparat situația din PSD cu o turmă de antilope gnu care se aruncă într-un râu plin de crocodili, doar pentru a-l urma pe masculul alfa.

"Mă uitam aseară la un documentar despre antilopele gnu. Și în procesul lor de a căuta să ajungă acolo unde vor trec peste un râu. Și masculul alfa sare în râu și, fără să gândească, fără să simtă ceea ce se poate întâmpla cu ele, toate sar după masculul alfa. Singura problemă este că acel râu este renumit ca fiind plin cu crocodili. Așa se află și PSD-ul astăzi: scapă cine poate. Eu am atras atenția că este o mare eroare dacă liderul nu-și asumă responsabilitatea funcției pe care o are, fiind principalul partid din România. În rest, fiecare are conștiința împăcată, eu am conștiința curată că am atras atenția în interiorul partidului că vulnerabilizăm tot partidul și miile de candidați și va fi un subiect de dezbatere până la toamnă cu privire la integritate. De aici, cei care au luat decizia trebuie să comunice", a declarat Valeriu Zgonea la finalul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD în care s-a decis excluderea sa din partid.

Citește și: Dragnea, prima declarație după excluderea lui Zgonea din PSD

Întrebat de jurnaliști în legătură cu această declarație a lui Valeriu Zgonea, președintele PSD Liviu Dragnea a comentat: "Nu am știut că are preocupările astea. Rămânând în registrul ăsta, înțeleg astăzi că antilopele l-au mâncat pe crocodil. N-am știut de declarația asta, dar dacă mă gândesc așa repede, în 2012, eram niște antilope în fața unui râu și toți de pe mal spuneau: «Hai să intrăm în râu». Și eu am intrat în râu, m-au mâncat crocodilii. Unii au rămas pe la Camera Deputaților", a subliniat Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel