Dinamo - Juventus. Bratu, măsuri drastice după umilință

Dinamo - Florin Bratu
Dinamo - Florin Bratu

Florin Bratu, 38 de ani, tehnicianul celor de la Dinamo, a comentat eșecul suferit de echipa sa pe teren propriu cu Juventus București, 1-2.

"Cel mai important lucru e că nu ne-a ieșit nimic. Juventus avea nevoie de puncte, dar, din păcate, am fost moi, n-am avut agresivitate. N-am reușit să ducem mingea spre poartă, iar lucrul acesta ne-a costat. Din păcate, nu am fost inspirați, nu am câștigat duelurile una contra unu și am fost taxați de o echipă care a știut ce a vrut.

Am riscat mai mult spre final, voiam să câștigăm acest meci. Acesta este Dinamo în momentul de față, vom vedea care sunt jucătorii care-și doresc să mai joace la Dinamo, care înțeleg la ce club se află. Vom evalua foarte bine situația în etapele următoare și vom vedea ce e de făcut pe viitor.

Am jucat cu 4 jucători sub 21 de ani, încercăm să dăm credit și tinerilor, dar trebuie să fie mai responsabili. Suntem la un club mare, care își dorește să câștige fiecare meci și să aibă atitudine. Asta nu s-a întâmplat în această seară.

Liviu Gheorghe, accidentat

Sper să nu fie gravă accidentarea lui Liviu Gheorghe. A simțit dureri la genunchi. E un jucător tânăr, valoros, care ar putea ajuta Dinamo în sezoanele viitoare.

Atât timp cât voi antrena Dinamo, o voi face doar la victorie. Pentru mine, obiectivul va fi calificarea în play-off în sezonul viitor, indiferent de ce zice conducerea.

Ne așteaptă o deplasare lungă și grea la Botoșani. Trebuie să capacităm jucătorii pentru ca lucrurile să revină la normal. E posibil să vedeți surprize și la Botoșani. Avem un lot destul de numeros", a declarat Florin Bratu, la TV Telekom Sport, potrivit GSP.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel