Dan Voiculescu, mesaj pentru puștiul-erou care și-a salvat surorile din flăcări

Dan Voiculescu a transmis un mesaj special pentru Emanuel, puștiul-erou în din Vaslui care și-a salvat surorile din flăcări, subliniind că, pentru noi toți, curajul acestui copil de numai șase ani reprezintă o lecție extraodinară de viață.

"M-a impresionat foarte mult povestea lui Emanuel, băiețelul de numai 6 ani din Vaslui care și-a salvat surorile mai mici din flăcări.

Curajul acestui copil reprezintă, pentru noi toți, o lecție extraodinară de viață, o confirmare a definiției pe care Iorga o dă acestei virtuți: "Curajul e vederea peste propria ființă și peste orice primejdie a unui scop".

Cu toții ar trebui să luăm ca exemplu atitudinea lui Emanuel, băieţelul-salvator. Remarcabilă a fost și mobilizarea familiei Intact, a Fundației Mereu Aproape, a Sandrei și a românilor de rând care sunt de multe ori solidari în față unor astfel de tragedii.

Povestea lui Emanuel are un final fericit. Emanuel are acum o nouă șansă la o viață normală. A primit de la Fundația Mereu Aproape o casă frumoasă.

Deși e prea mic să realizeze, îl asigur pe Emanuel că întotdeauna curajul va fi începutul biruinței", a scris Dan Voiculescu pe blogul personal.

Citește și: Gâdea a aruncat cu piatra în mocirla lui Cioloș. Lovitură după interviul Antena 3

Emanuel este băiețelul din comuna Vutcani, județul Vaslui, care, în Ajun de Moș Nicolae, și-a salvat cele două surori, una de doar trei luni și celaltă de un an și șase luni, din casa cuprinsă de flăcări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel