Urmărește emisiunea live


Cum l-a scăpat Năstase pe Brădișteanu de închisoare

bradisteanu dece
bradisteanu dece

Adrian Năstase a luptat în instanță pentru a i se recunoaște cele șapte zile de spitalizare la Spitalul Floreasca. Prin decizie definitvă, aceastea au fost considerate parte din pedeapsă. Cu acest gest, Adrian Năstase încearcă să împedice prigoana împotriva celor care l-au ajutat și își apără doctorii, care și-au făcut datoria.

Motivarea anchetatorilor, conform căreia Brădișteanu a încercat să amâne executarea pedepsei de către Adrian Năstase, e de domeniul ridicolului. Deoarece, dacă zilele petrecute în spital sunt considerate parte din pedeapsă, atunci medcii care l-au ajutat pe fostul premier nu ”au zădărnicit” cu nimic punerea în arestare, pentru că Năstase era deja închis. Pune în ridicol interceptarea lui Brădișteanu și lasă fără obiect procesul absurd prin care se continuă hărțuirea lui Brădișteanu.

Scopul acestor acțiuni este de a-i speria pe cei care l-au ajutat pe Năstase sau pe alții care ar putea proceda la fel. Fostul premier nu se luptă pentru șapte zile de arest, ci pentru a-l scăpa de închisoare pe medicul Șerban Brădișteanu.

Medicului i se mai reproșează că atunci când Adrian Năstase era internat, acesta  i-a informat familia cu privire la starea acestuia de sănătate, descriind-o drept una bună. Procedură complet firească, specifică medicilor cu o corectă conduită profesională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel